Соліст групи “Іванушки International” відзначив свій 50-річний ювілей у колі близьких друзів і навіть колишньої дружини. Святкування відбувалося на спеціалізованому майданчику White Park New Riga Bay у Москві. У ресторані були зібрані безліч зірок російського шоу-бізнесу, включаючи Наталію Рудову, Настасію Самбурскую, Андрія Макаревича, DJ Smash, учасників групи “Дискотека Аварія”, Ольгу Бузову і багатьох інших.

Колишня дружина поділилася безліччю кадрів з відзначення іменинника. Серед них виступи деяких артистів, яким вона підспівувала. Марія при цьому не відмовляла собі ні в чому і влаштувала запальні танці в своїй різнобарвній сукні. Від публікацій у Instagram не відмовилися й інші гості, такі як Наталя Рудова. Дівчина не барилася і при будь-якому зручному випадку вітала “Рудого з Іванушек” з ювілеєм.

Публікація Наталії Рудової, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Рудової, скріншот: Instagram

А ось Ольга Бузова і зовсім не планувала затримуватися на заході більше години. Однак не змогла втриматися, адже у ресторані були всі! Вона повідомила, що в певний момент виступав Григорій Лепс і багато хто приїхав привітати Андрія Григор'єва-Апполонова. І побажала, щоб усі мали можливість виглядати в 50 років саме так, як він.

Після виступів на сцені і іменинник не втримався, щоб не виступити і не виконати легендарні хіти “Іванушек International” і не знайшлося людини, яка б не веселилася і не танцювала.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

При цьому бенкетний зал був повністю оформлений у світлих тонах, крім скатертин червоного кольору. На вході в заклад гості могли побачити плакат із зображенням Григор'єва-Апполонова та жінку, що нагадувала про заходи безпеки.

Нагадаємо, що Саніна з The Hardkiss зізналася в любові.

Як повідомляв "Знай.uа" Ані Лорак піддалася ностальгії, тусовки з Міком Джаггером і Лондон.

Знай.uа писав, що Настя Каменських раптово змінила колір волосся.