Незабаром має відбутися суд, на якому буде винесено вирок вбивці 16-річного Івана Ревякіна. Страшна подія відбулася 29 січня. Тоді хлопець разом зі своїм двоюрідним братом повертався з коледжу. Однак на вулиці виник конфлікт з перехожим після того, як Іван випадково зачепив того плечем. В запалі гніву чоловік накинувся на Ревякіна з ножем і перерізав йому горло.

Однак не всі місцеві жителі вірять в винність 20-річного злочинця, з-за чого родині молодого хлопця надходять погрози. Ця трагедія була обговорювана по всій Росії, адже Іван встиг знятися в декількох епізодах популярного гумористичного кіножурналу “Єралаш”. Тітка загиблого розповідає про те, що думки в місті розділилися навпіл. Хтось усвідомлює винність злочинця, а ті, хто ні — шлють погрози. В їх місті багато подібних злочинів відбувається, але здається, що цьому ніхто не хоче надавати належну увагу.

Іван Ревякін, фото: Instagram
Іван Ревякін, фото: Instagram

Вихованням дитини займалася тітка і бабуся, так як батько працював в іншому місті, а матері у хлопчика не було. Для його тітки, Світлани, це стало шоком і єдине про що вона просить — про максимально суворій суд над злочинцем. Однак захисники вбивці посилаються на проблеми з законом у молодого хлопця. Бо незадовго до смерті, він з друзями вкрав телефон у перехожого.

Суд повинен відбутися 29 липня і всі ці місяці перед рішенням суду сім'ї не давали можливості ознайомитися з матеріалами справи. Світлана не знає що буде, якщо вбивцю відпустять. Проте намагається не сумніватися в тому, що суд надійде справедливо, так само, як і друзі, і вчителі, які говорили про починаючого актора лише у позитивному ключі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, харків'янина знайшли зарізаним у квартирі дружини.

Як повідомляв "Знай.uа", молодий українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у своїй смерті поліцейських.

Знай.uа писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального саду, на руках якої загинула дівчинка.