Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський вишикував студенток в однакових рожевих спідницях, щоб закликати українців стати студентами у його закладі. Артист став всередині між студентками і підняв догори великий палець, мовляв, там дуже добре.

Дописом Поплавський поділився на своїй сторінці в Instagram.

" Вступна кампанія 2020 стартувала! Приймальна комісія Київського університету культури із задоволенням надасть відповіді на усі ваші запитання 📩 Звертайтеся за телефонами (044) 285-00-36, (044) 284-63-40, (044) 284-63-85.⠀📍Чекаємо на вас кожного дня з 8:00 до 20:00За адресою вул. Євгена Коновальця, 36а, м. Київ ❤️", - підписав фото ректор.

На фото дівчата всі, як одна - в рожевому і блакитних масках через пандемію коронавірусу. Поплавський у яскраво синіх брюках і блакитному піджаку, наче в саду серед квітів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Поплавський прикинувся українським ді Капріо - став на вантажівці посеред колосистого поля, імітуючи легендарне кохання з фільму "Титанік", український ді Капріо розклав руки і мрійливо закрив очі, уявивши себе на кораблі у морі, а не на "газельці" в полі.

Нагадаємо, Поплавський прикинувся українським ді Капріо, розклав руки, як на "Титаніку" - Ceлін Діон плаче.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський зізнався, що любить пити молоко у власному селі й похвалився коровами.

Також портал Знай.uа писав, що Уляна Супрун виставила Михайла Поплавського посміховиськом у мережі – "Веде себе як збоченець".