Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче фото, позуючи в бікіні з "хижим" леопардовим принтом, відправившись вперше після карантину в один з розкішних готелів Туреччини, щоб дати концерт 27 липня.

Так, артитска вирішила не втрачати часу дарма, відправившись засмагати і насолоджуватися теплим морем, засвітивши фігуру на тлі блакитної води і гір.

сьогодні запалюємо! Сонце, море, музика - це 💥🤩

Фолловери залишилися в захваті: "Шикарна фігура Настя у Вас😍👍", "Красива 😍😍😍", "Красуня 😻", "Яка щаслива 😻😻😻😻", "Настя ви шикарна дівчина! Підкажіть як вам вдається тримати себе у такій гарній формі?", "Крута🔥🔥🔥", "Завжди подобалася твоя зовнішність і тип фігури😍🔥", "Красуня😻", "Фантастична у Вас фігурка, Настусю!!!😍👍", "Яка фігура😍🔥", "Яка красуня 💚💚".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.