Соня Євдокименко – внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня показала в мережі чарівний знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі і в цікавій локації.

Як видно, Соня відображена на порозі якогось розкішного особняка, вона стоїть боком до камери і гарно позує. На прогулянку красуня вийшла у вишуканому світлому платті цікавого фасону, яке красиво підкреслило струнку фігурку і кокетливо оголило ідеальні ніжки. Волосся дівчата розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Євдокименко написала: "Всім привіт". Фоловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засипає компліментами і захоплюючись її чарівним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.