Відомий російський артист, родом із України, Олександр Сєров дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно автор пісні "Я люблю тебя до слез" виклав ніжне фото з своєю собакою Лапкою.

"Мы с Лапкой желаем вам доброго вечера, дорогие друзья!", - підписав фото з собакою артист.

Так, артист вирішив просто побажати гарного вечора численним шанувальникам новими фото. При цьому на знімку артист виглядає у дуже гарному настрої, що одразу помітили його фанати, засипаючи Олександра компліментами.

Сєров // www.instagram.com/alexander_serov_official/
Сєров // www.instagram.com/alexander_serov_official/

"Добрый вечер!Спасибо,что Вы с Лапкой с нами! Любим!", "Превосходный кадр!👍", "А мы Вам,летнего вечера!Не знаю как в Москве погода,но мы на юге Италии умираем от жары☺️❤️😍🙏🌺🌺🌺", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати нашим читачам, що наприкінці минулого року він отримав кульове поранення в ногу.

За словами виконавця, він сидів у кафе разом з друзями в Підмосков'ї. Спочатку у нього зав'язалася розмова на підвищених тонах з компанією, яка відпочивала за сусіднім столиком.

Чоловіки вийшли поговорити на вулицю, щоб «розібратися по-чоловічому», проте опонент Сєрова дістав пістолет і вистрілив йому в ногу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.