З’явилась нова інформація у справі про ДТП з одним загиблим російського актора Михайла Єфремова. Сьогодні, 29 липня, росЗМІ повідомляють про перше засідання у справі Єфремова, актор відправився на в Пресненський суд (воно пройде в закритому режимі). На запитання журналістів він традиційно не відповідає.

"За кермом був каскадер від спецслужб - так вважає прихильниця Єфремова, яка прийшла сьогодні до суду підтримати його. Джерела у неї "надійні". Наприклад, Микита Джигурда", - йдеться у повідомленні.

Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"
Михайло Єфремов у суді, фото АГН "Москва"

Як відомо, сьогодні в суді Єфремов вперше зустрінеться з рідними загиблого у влаштованому ним ДТП Сергія Захарова — його цивільною дружиною Іриною і сином (за нашими даними, вони вже у залу, де пройде засідання). За словами адвоката, грошову компенсацію їм актор не пропонував.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube
Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокати у справі ДТП з Єфремовим серйозно порушили закон: яке покарання їм світить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єфремов міг бути пасажиром у смертельній ДТП, запис з нового ракурсу показує все в іншому світлі.

Також портал Знай.uа писав, що у справі ДТП з Єфремовим з'явився несподіваний поворот. З'явилася інформація, що податкова відсудила у російського актора Михайла Єфремова 117 тисяч російських рублів (45 тис. грн.) через борги за джип, на якому він потрапив у аварію в центрі російської столиці.