Турецький актор Бурак Озчивіт став секс-символом після виходу на екрани серіалу "Величне століття". По всьому світу тисячі прихильниць стежать за його кар'єрою і особистим життям.

Бурак Озвивит виявився не єдиною дитиною в сім'ї, і крім нього, у батьків є ще одна дочка Бурджун Озчивит.

Дівчина в 2014 році вийшла заміж за популярного у своїй стані актора Ахмета Деніза. Але нещодавно стало відомо, що у подружжя почалися проблеми в парі, а потім і зовсім вони оголосили про розлучення.

На даний момент жодна сторона не бажає коментувати те, що відбувається.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

А тим часом, поки тривав шлюборозлучний процес, Бурак Озчивит отримував сотні повідомлень у день зі словами підтримки від шанувальників, які переживали за його членів сім'ї.

Сам Бурак одружений на Фахрие Евджен, з якою він познайомився під час зйомок в "Корольок – пташка співоча". Так, екранна любов переросла в особисті відносини акторів. А вже через деякий час у подружжя народився первісток - Каран. Після пологів жінка Бурака набрала чимало зайвої ваги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, турецький красень з "Чудового століття" Бурак Озчивит показав, як розважається.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Чудового століття" Бурак Озчивит одягнувся в смокінг не просто так.

Також Знай. ua писав, що найкрасивішому акторові турецьких серіалів Бураку Озчивиту "прилетіло" з-за похилого виду.