Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетну серію кадрів, на яких показала, як підросли їх діти - Артур і Веселіна. Так, артистка позувала в стильній червоній сукні на тлі фотофона з кульок спочатку з сином, який вже "обігнав" зростом зіркову маму, а потім з красунею-донькою, ніжно обіймаючи малечу.

Варто відзначити, що в червні 2019 року на світ з'явився третя дитина - хлопчик, якого назвали Єлисеєм. Щасливі батьки часто показують однорічного малюка і знімки всієї родини "в зборі", однак обличчя Єлисея поки приховують від чужих очей.

Мої Улюблені!!!❤️ Такі дорослі! Красунчики❣️

Фолловери залишилися в захваті: "Красені!!! І правда, які ж вже дорослі! 💕😘💕 ростіть, летіть і світіть як зірочки на радість людям!🌟✨🌟🙌", "Яка ти стала МАМА)!!!!СУПЕР!!", "Снежаночка Ви дуже добре виглядаєте, біля діток не як мама а як сестра😊👏Всього Вам доброго 😉", "Ой, а Артур вже вище мами зростом!🙏 🔥 Блакитноокий красень!✨👍", "Шикарна❤️", "Милі діти і супер Мама!!! Тепла та злагоди Вашій родині❤️", "Неймовірні Бабкіни🔥🔥🔥🔥🔥не вистачає третьої фотки з меншим))))", "Ви дуже позитивна, прекрасна, і взагалі у вас дуже гарна сім'я. Щастя вам", "Дуже гарні дітки👍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.