Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче фото, позуючи в міні-бікіні чорного кольору, відправившись вперше після карантину в один з розкішних готелів Туреччини, щоб дати концерт 27 липня.

Так, артитска вирішила не втрачати часу дарма, відправившись засмагати і насолоджуватися теплим морем, засвітивши фігуру на тлі блакитної води, пальм і гір. Також Настя показала своїх красунь-подружок з підтанцьовки в купальниках - на фото навіть складно визначити, у кого фігура краще, адже всі дівчата наполегливо займаються спортом і стежать за собою.

Girls just wanna have some sun ☀️ And to chill ☺️ (Дівчата просто хочуть сонечка. І відпочивати)

Фолловери не пройшли повз: "Бачиш у тебе скільки охоронців тому Потап і не боїться одну далеко відпускати", "Мулаточка ваще шикарна 🤤😜", "Ну що за красуні😍🔥", "Третя 😎👍", "ДІВЧАТА ВИ СУПЕР", "Цукерочкі😍", "Команда супер👏👏👏👏👏", "Просто агонь🔥🔥🔥", "найкрасивіші дівчатка ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.