Український танцівник, хореограф і учасник балету D’Arts Dance Project і проєкту "Танці з зірками" Олександр Прохоров ще не був одружений. Йому приписували роман з колишньою партнеркою по шоу, гімнасткою Анною Разатдановою, але пара так і не підтвердила чутки.

В інтерв'ю Знай.uа Саша зізнався, що якийсь час був зареєстрований на одному з сайтах знайомств. Але, за його словами, це тривало недовго, і він вже видалився.

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, кадр з відео
Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, кадр з відео

"Іноді там (на сайтах знайомств - ред.) навіть зав'язувалися дуже цікаві розмови. Але шукати там кохання, я вважаю, не має сенсу. Це не серйозно, хоча не виключаю, що це реально. Швидше за все, перебування на таких сайтах для мене є можливістю пофліртувати, а це я люблю", - зазначив танцюрист.

Тим не менш, він додав, хтось вирішив використовувати його фото і дані на деяких сайтах. Прохоров звернувся до всіх дівчат, хто побачить "його" профіль, з проханням не реагувати і нічого не писати у відповідь.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зараз моєї анкети немає ні на яких майданчиках для знайомств. Хоча мені часто пишуть у директ, що бачать мої фото в анкетах на таких сайтах. Мені це лестить. Ну а дівчат прошу не вестися. Пишіть у директ", - сказав Олександр Прохоров.

Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа
Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста і хореографа

Сашко розповів, що у відносинах він великий романтик.

"Іноді мені навіть здається, що я з минулого, застарілих звичаїв. Може, це мені заважає знайти своє кохання, оскільки я бачу і припускаю ідеалізацію навколишньої реальності. Мені дуже хочеться, щоб все і у всіх було добре, щоб люди були добрішими і більш чуйні. Але не завжди це так, що мене засмучує і з'їдає зсередини. Може, це погано, бути романтиком?" - задається питанням танцюрист.

Він додав, що в танці дуже складно контролювати свої емоції і почуття, тому він вже двічі обпікався, закохавшись в партнерку.

"Тісний контакт в танці, звичайно, викликає симпатію і теплі почуття до партнерки, - сказав Прохоров. - Іноді цього не уникнути. У мене таке відбувалося двічі, коли почуття переважали над роботою в парі. Одні з них - були почуття до моєї першої партнерки по танцях, ще в танцювальній школі. Стосунки в парі на паркеті - це дуже цікаво і, на мій погляд, воно лише допомагає. Коли дві закохані людини танцюють - танець виходить більш наповненим і більш чуттєвим. Загрожує лише тим, що не можна сваритися".

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста
Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, фото з архіву танцюриста

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасник "Танців з зірками" розповів, чим його приваблюють Надя Дорофєєва та Даша Астаф'єва.

Також Олександр Прохоров розповів Знай.uа, які дівчата йому подобаються.

Раніше учасниця нового сезону "Танців з зірками" Юлія Саніна з The Hardkiss показала свого партнера по танцях.