Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, колишній народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка, поділилася зі своїми шанувальниками яскравим знімком із Закарпаття. Злата знайшла час і можливість навіть під час карантину провести концерт.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"#Закарпаття... Яка ж тут краса, хоч і концерти, але відчуття, що я на відпочинку. Місце Сили", - коротко підписала нову публікацію артистка.

На новому знімку можна помітити, що співачка позує на фоні закарпатських схилів, розводячи руками в сторони, неначе натякаючи на всю свою свободу і демонстрацію щастя. Буквально за кілька годин публікація зібрала більше тисячі лайків та коментарів з компліментами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Злата Огнєвіч заявила, що треба припинити бути тим, ким ти не є, і почати по-справжньому жити, відчувати і кохати.

Відповідне повідомлення улюблена артистка головного українського радикала Олега Ляшка оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже встигла зібрати чималу армію прихильників. За її словами, не потрібно стежити за чужим думкам і робити те, що не бажаєте – треба просто прийняти себе і полюбити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Марічка, ти королева": українські зірки підтримали Падалко після інциденту з випавшим зубом.

Як повідомляв Знай.uа "Топ-модель по-українськи" з нетрадиційною орієнтацією засвітилася в кліпі незаміжньої співачки.

Знай.uа писав, "Чекав дозволу" – через 25 років в мережу витекло секретна фото Стейтема з легендами радянського спорту.