Відома столична телеведуча Соломія Вітвіцька не залишилася в стороні від нового челлендж #WomenSupportingWomen, до якого також приєдналися Шерон Стоун і Дженніфер Еністон.

СhallengeAccepted - лаконічно додала хештег телеведуча.

У рамках цього флешмобу жінки публікують в фотоблогах свої чорно-білі знімки і залишають надихаючу підпис про жіночу силу і красу.

Так, зірка каналу "1+1" вирішила опублікувати фотографію, де постає в купальнику з глибоким декольте, халатику і солом'яному капелюсі. Таким чином Соломія підкреслила розкішний бюст.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники телеведучої не змогли стримати свого захвату і засипали Вітвіцьку компліментами.

"Обкладинка Vogue", "Сильно красивая 😍❤️", "Соля, твої фотографії з кожним разом все відвертіше. Молодець, тобі є що показати", "Вау, ти неймовірно красива", "Розкішна", "Очень красиво и шикарно виглядаешь🔥🔥🔥", "Соломия, вы лучше всех!!!😍😍😍😍", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у ведучої ТСН Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірма Вітовська заговорила про біль українців: "Час виходити з амнезії".

Також Знай.ua писав, телеведуча Соломія Вітвіцька побешкетувала на катері - тримайся, Тернопіль.