18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделингом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Нещодавно юна знаменитість записала невелике відео, на якому вирішила поділитися власними секретами краси і навіть видати кілька лайфхаків. Так, дівчина позувала у ванній кімнаті лише в білосніжному махровому халаті, навівши марафет і укладаючи волосся, видавши навіть улюблені бренди косметики.

Ось кілька порад щодо отримання простого, але тривалого літнього макіяжу: - Скажіть «ні» тональному крему і освітіть свій розпорядок протягом сезону, використовуючи крем BB або тонований зволожуючий крем. - Інвестуйте в універсальний продукт: губи, щоки і віки. -Бронзатор це завжди гарна ідея! Вибирайте кремовий! -Завжди тримайте гель для брів під рукою.

Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна 😍", "🔥🔥🔥ти красуня", "Сонечка ідеальна навіть без косметики! Красуня наша улюблена!!!", "Як завжди красуня ❤️".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.