Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі веселе відео своїх вологих розваг.

Як видно, Настя вирішила поплавати в басейні в сонячний літній день. Ролик, який зірка знімає сама, починається з того, що вона показує себе в сексапільному леопардовому купальнику, сміється і радіє. Потім все відбувається дуже динамічно, співачка разом з камерою пірнає у воду, а далі епічно виринає, не перестаючи посміхатися. У підписі до публікації Каменських написала: "Дзвонить басейн і мені пора". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.