Лесю Нікітюк під час зйомок другого сезону проекту "Le Маршрутка" (Новий канал) буквально переслідував фанат. І на відміну від інших, які просили про спільні селфі або автограф, в Чернігові наполегливі хлопці пізно ввечері так кричали під вікнами готелю, де зупинилася Леся, що їй довелося йти на балкон в піжамі, щоб заспокоїти їх. А в Івано-Франківську місцевий блогер попросив своїх підписників сприяти зустрічі з ведучою.

"Мене закидали повідомленнями: "Леся, сходи на каву з Дімою". Я спочатку подумала, що це мер міста, – розповідає ведуча Нового каналу. – Виявилося, що це – блогер з Івано-Франківська. Зайшла на його сторінку, і побачив багато сторіс, де він запрошує мене на каву. На наступний день ми з ним зустрілися біля готелю. Діма прийшов без кави, але з другом і великим букетом квітів".

Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Просте спілкування Лесі з хлопцями закінчилося романтичним жестом.

"В мене дуже еластичні шнурки на взутті, вони постійно розв'язуються. І як раз під час нашої зустрічі вони знову розв'язалися, – згадує Леді Ле. – Я захотіла привести їх в порядок, але Діма сказав: "Давай я зав'яжу". Думала, він жартує. Але він опустився на одне коліно, як справжній джентльмен, і зав'язав один кросівок. В процесі цього Діма каже: "Візьми мене в шоу-бізнес". На що я жартома відповідаю: "Тоді тобі треба обидва кросівка зав'язати".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк розкрила всі б'юті-секрети, як залишатися красивою в подорожах.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк в купальнику спокусила водія "Ле Маршрутки".

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк оголила розкішне декольте і нескінченні ніжки заради коханого...міста.