Відомий російський співак, композитор і колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв останнім часом активно веде свої сторінки в соціальних мережах. Так, співак вирішив поділитися зі своїми шанувальниками атмосферним фото з донькою Веронікою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Ніколаєва в мережі Instagram.

Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram
Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram

"Тату, дивися, який метелик!, - пише в публікації Ігор Ніколаєв.

До речі, буквально за годину після публікації пост зірки зібрав майже 10 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами. На фото можна помітити, що донька Вероніка (2015 року народження) сидить у батька на колінах з маленьким букетиком ромашок і тягнеться ручкою в бік, неначе показуючи неймовірну картину, що відбувається поруч.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що співак Ігор Ніколаєв, колишній чоловік співачки Наташі Корольової, яка пішла від нього до шоумена-стриптизера, відомого на прізвисько Тарзан, поділився з підписниками фото, яке він знайшов в інтернеті. Музикант попросив допомогти в тому, щоб пригадати коли і де було зроблено знімок, а також дати відповіді на інші пов'язані з фото питання. Відповідну фотографію він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фанат Путіна Сєров злив архівні кадри з молодості: прокинувся з чоловіком на лавочці.

Як повідомляв Знай.uа колишній Корольової Ніколаєв показав таємну супутницю: дельфін забув русалку і скинув 20 років.

Знай.uа писав, Наташа Корольова здивувала зовнішністю без краплі макіяжу, все заради чоловіка Пугачової.