Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче фото, позуючи без краплі макіяжу у монокіні бірюзового кольору з глибоким декольте, відправившись вперше після карантину в один з розкішних готелів Туреччини, щоб дати концерт 27 липня.

Так, артитска вирішила не втрачати часу дарма, відправившись засмагати і насолоджуватися теплим морем, засвітивши фігуру на тлі території готелю, де ніжилася в гамаку, блистаючи стрункими ніжками в масивних кросівках.

Summer summer summertime Time to sit back and unwind 🏝 (Літо, літо, літо Час відпочити і розслабитися)

Фолловери залишилися в захваті: "Одні з кращих ніг естради!👏", "🔥чистий кайф👄👄👄👄🔥🔥🔥🔥🔥", "Красуня😍🔥", "Ви дуже красиві і привабливі, ви дійсно дивовижні😍🌷😮", "Обидві🔥🔥🔥", "Як у моєї бабусі в селі,тільки замість гамака ліжко з пружинами було)", "У Настюхи чіл 😍🤪", "👏👏👏❤️❤️🔥🔥🔥 ти красуня чудова Настуся", "Красуня❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.