Американська попспівачка Мадонна потрапила в скандал через заяву про коронавірус.

61-річна поп-діва наробила шуму в мережі скандальною заявою про те, що вакцина від ковіду вже існує, але сильні світу цього приховують її від людей, щоб "багаті ставали ще багатшими, а бідним і хворим було ще гірше".

Такими власними судженнями Мадонна поділилась у своєму Instagram-акаунті, опублікувавши відео, на якому група людей, які називають себе America's Frontline Doctors (Передові лікарі Америки), заявляють, що немає необхідності носити маски та дотримуватися ізоляції, адже це не врятує від коронавірусу.

"Правда зробить всіх нас вільними. Але деякі люди не хочуть чути правду. Особливо представники влади, які заробляють гроші на тривалих пошуках вакцини, яка була знайдена і доступна вже багато місяців", – написала Мадонна в публікації.

А в опублікованому поп-дівою відео, одна із цих "передових лікарів Америки" доктор Стелла Іммануель розповіла, що вже вилікувала за допомогою такого собі "Гідроксихлорохіну" 350 пацієнтів з коронавірусом.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як зазначає видання The Sun, раніше та ж "доктор" Іммануель запевняла, що в медицині давно застосовують ДНК прибульців, що можна заразитися венеричними захворюваннями, злягаючись уві сні з демонами і відьмами, та інші подібні речі.

Адміністрація Instagram майже відразу позначила пост Мадонни, як неправдиву інформацію, а за деякий час видалила його зі сторінки поп діви.

Проте пост Мадонни встиг викликати шквал обговорення в мережі, співачку розкритикували за цю інформацію.

Зокрема, співачка Енні Леннокс написала:

"Це повне божевілля! Я не можу повірити, що ви підтримуєте це небезпечне шарлатанство. Сподіваюся, ваша сторінка була зламана, і ви збираєтеся це пояснити".

А от знаменита любителька теорій змов Боня, яка раніше заявляла, що ковіду не існує, наразі ще не висловилась щодо вакцини. Чекаємо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка Дому-2 Боня лякає світ "теорією змови"

Як повідомляв портал Знай.ua, Мадонна з молодим бойфрендом засвітилась у вульгарній позі

Також Знай.ua писав, Мадонна шокувала фанатів вкрай відвертим зізнанням. Знаменитість зізналася, що вона п'є власну сечу.