У Москві побито 31-річну Таїсію Ігуменцеву. Дівчина відома тим, що є режисером, сценаристом і монтажером і в 2012 році здобула свій перший приз на Канському кінофестивалі, у програмі студентських робіт, за короткометражну стрічку — “Дорога на...”. З цієї ж картиною вона завоювала гран-прі на Міжнародному фестивалі кіношкіл для молодих постановників.

Далі на Каннському кінофестивалі Таїсія Ігуменцева брала участь у позаконкурсній програмі зі своїм дебютним повнометражним комедійно-драмматичним фільмом “Віддати кінці”, а потім зайнялася простими і не примітними російськими комедіями “30 побачень” і “Діти напрокат”.

Таїсія Ігуменцева, фото: ИТАР-ТАСС
Таїсія Ігуменцева, фото: ИТАР-ТАСС

Спочатку дівчина стверджувала, що отримані травми виникли в результаті падіння на спину, проте з часом все ж заявила про побиття близькими родичами під час звичайної сімейної сварки. Ігуменцева зараз знаходиться на двадцять першому тижні вагітності і медиками були діагностовані забої попереково-крижового відділу хребта і носа.

Зараз співробітники поліції проводять ретельну перевірку та встановлюють усі обставини події з випускницею всеросійського державного інституту кінематографії імені С. А. Герасимова, яка вийшла заміж за актора Сергія Аброськіна в 2011 році.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, дружина розчленувала бездиханне тіло репера Versus Battle Енді Картрайта в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", слуга народу Стрихарский напав на жінку в ресторані і був зафіксований камерами спостереження.

Знай.uа писав про випадок під Хмельницьким, де озвірілий родич розправився із закоханою парою.