У суді Москви почалися попередні слухання у справі актора Михайла Єфремова.

У четвер, 30 липня, біля Пресненського суду Москви справжній ажіотаж - там з другої спроби почались слухання резонансної справи актора Михайла Єфремова, який на початку літа в нетверезому стані влаштував смертельну ДТП в центрі російської столиці.

Цього разу і він сам, і його адвокат - на місці. Напередодні слухання так і не відбулося через неявку адвокатів Єфремова. Вони послалися на те, що зайняті в інших процесах.

Сьогодні ж всі на місці - адвокати обох сторін - один на Maybach, інший на Rolls-Royce, журналісти і самотній пікетник, який став на сторону актора після смертельного ДТП.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Самого Єфремова доставили в суд приблизно за 20 хвилин до засідання. За актором, який перебуває під домашнім арештом, приїхали пристави.

Єфремов не відповідав на питання журналістів. Практично неможливо було розгледіти вираз його обличчя - актор надів маску і насунув кепку на очі. І так само мовчки, ігноруючи питання журналістів, Єфремов пройшов в супроводі конвою в будівлю суду.

Судячи зі слів захисників, під час всього процесу актор не скаже жодного слова - він відмовився від дачі показань.

Зазначимо, що його адвокат раніше заявив: "Єфремов буде мовчати і чекати рішення".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у справі ДТП Єфремова з'явився новий потерпілий

Як повідомляв портал Знай.ua, Єфремову поставили важкий діагноз після ДТП.

Також Знай.ua писав, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.