Всесвітньо відома плюс-сайз модель Ешлі Грем знялася у купальнику для фотосесії усього через пів року після народження дитини. При цьому на знаменитості можна помітити розтяжки, що є нетиповою демонстрацією реалістичності людського тіла для модної індустрії.

Про це пише видання People.

На знімках модель одягнена в купальники бренду Swimsuits For All (у перекладі з англійської - "купальники для всіх").

Ешлі Грем, фото Instagram
Ешлі Грем, фото Instagram

Фотографом на цей раз виступив чоловік моделі, режисер і кінопродюсер Джастін Ервін, а зйомки пройшли в будинку пари в Небрасці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Стверджується, що готові знімки не стали обробляти в фотошопі, і це була принципова позиція Грем. Тим не менш, дехто зазначає, що шкіра моделі все ж занадто ідеальна і може свідчити про сліди ретуші на фото.

"У багатьох жінок, з якими я спілкуюся, є проблеми, пов'язані з прийняттям свого тіла, їм не вистачає впевненості. Я хочу, щоб вони зрозуміли, що у всіх нас є ті особливості, які суспільство закликає нас приховувати, але чому ми повинні це робити? Так що я показую свої і пишаюся цим", - стверджує Грем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ешлі Грем намагалася сховати пишні форми в сукні, але не вийшло.

Як повідомляв "Знай.ua", Ешлі Грем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.