Відома українська співачка та екс-політик Анастасія Приходько, яка народилася в родині шахтаря і журналістки, оприлюднила унікальну світлину, на якій з'явилася тусувалася з не менш знаменитим музикантом Олександром Луною.

Відповідне фото з'явилися на офіційній сторінці в Instagram, де остання встигла зібрати кількатисячну армію шанувальників.

Так, на фото артистка зображена в чорній кофтині та сонцезахисних окулярах. Водночас на задньому фоні можна помітити володаря унікального голосу — контртенора (чоловіче сопрано) Олександра Луна, який лежить на шезлонгу на фоні басейну.

Фото з допису

"Ми рідко бачимося, але нам є про що поговорити завжди. Ласкаво просимо в гості", - коротко та лаконічно підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щодо користувачів соціальної мережі, то даний знімок їм сподобався – про це свідчать тисячі лайків та коментарів, де стверджують, що музиканти виглядають прекрасно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, +1 країна в скарбничку, солістки групи "НеАнгели" Віка Смеюха поділилася новою подорожжю

Як повідомляв Знай.uа Приходько здивувала планами після відходу з політики і зі сцени: "Посаджу всіх...".

Знай.uа писав, співачки Приходько більше немає - зірка пішла в прокурори: "Посаджу, су*а, всіх".