Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських виконавиць. У неї мільйони прихильників, причому не тільки в нашій країні, але і далеко за кордоном. Однак саме в Україні у неї найбільше фанатів. Тіні присвячені відразу кілька фанатських сторінок в соціальних мережах. Найстаріша з них з'явилася практично одночасно з виходом першого кліпу Кароль. Фанатський канал Fantina святкує 15 років.

У зв'язку з цим, фан-клуб Кароль оголосив конкурс для передплатників. Вони запропонували шанувальникам зробити фото, відео або колажі, пов'язані з Тіною і присвячені 15-річчю співтовариства. У свіжій публікацію в Instagram адміністрація каналу попросила продублювати всі роботи, оскільки деякі з них могли загубитися. Адміни відзначили, що робіт було настільки багато, що деякі з них могли бути просто втрачені.

У вас також є можливість взяти участь у конкурсі. Для цього потрібно зробити колаж, фото, відео, пов'язане з 15-річчям фанатського спільноти. Кращі роботи будуть опубліковані на офіційній сторінці Fantina в Instagram. Деякі роботи вже були викладені на сторінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.