Ольга Куриленко – одна з найпопулярніших українських актрис. Вона прославилася участю одразу в кількох героїчних фільмах в США. Найпопулярніший з них – безумовно, “Квант Милосердя”, з саги про Джеймса Бонда. Крім того, вона взяла участь у декількох інших популярних фільмах, таких як “Хітмен”, “Макс Пейн”, “Обливион” та інших. Ольга Куриленко – не тільки відома актриса, але і світська левиця, якій вдалося познайомитися з багатьма видатними особистостями світу цього. В тому числі і з принцом Вільямом.


На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото зі світської тусовки, на якій вона вперше зустрілась і поспілкувалася з претендентом на британську корону. “Повернення в той четвер, коли я познайомилася з принцом Вільямом”, вона підписала свою публікацію. На фото Куриленко зображена в приголомшливому червоному платті і високою зачіскою.

Ользі вдалося порадувати своїх фанатів. Всього за 6 годин фотографія зібрала майже 14 тисяч лайків, і більше тисячі коментарів. Фанати відзначили, що Ольга чудово виглядає і заздрили білою заздрістю її знайомству. Очевидно, багато людей хотіли б познайомитися з принцом Вільямом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда порушила мережа зухвалим чином.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережа незвичайним перевтіленням.