Всім без винятку влітку хочеться на море. Особливо тепер, коли українцям довелось усім дружно сидіти на карантині. Тому соціальні мережі в більшості своїй розділилися на два табори — ті, хто вже на морі, і ті, хто їм заздрить. До предметів заздрості можна зарахувати і українську плюс-сайз модель, володарку титулу “Міс плюс-сайз Україна” Мілу Кузнєцову. І не тільки через її розкішні груди 13-го розміру. Видатний бюст красуня викупала в Азовському морі, про що негайно сповістила своїх шанувальників в Instagram.

На фотографії Міла Кузнєцова в синьому купальнику, що спокусливо обтягнув її форми, загадково посміхається нам з теплого Азовського моря. Вона явно щаслива. Під фото модель залишила пост, в якому ділиться емоціями і враженнями від відпочинку.

Кайфушечки😇 Азовське море🥰 Стрілецька, база "Веселка". Ось я до морьку і добралася🤣😇 розповім про сьогоднішній день)) сьогодні на море хвилі і я як в дитинстві годинами пригала на хвилях - ловлячи при цьому купальник)) ну і результат таких розваг лежу в ліжку вся в сметані і запаленої шкірою) сьогодні прям весь день провела в морі) до речі фотка ще з учорашнього дня і не розумію коли викладають фотографії з купань з локонами і укладанням) тут я відпочиваю душею і тілом))) І ще чому я вибрала с. Стрілецька та тому... що море тут не по коліно як наприклад в Щастливцево і Генічеську та база відпочинку "Веселка" прям в 5 хв. Ходьби від моря, а найголовніший плюс що не так багато людей і можеш просто кайфувати по повній і не думати про тебе скажуть інші)” , — написала Кузнєцова.

Шанувальники в коментарях захоплюються своєю улюбленицею і просять ще фотографій з курорту.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "дыньки" з "персиком".