Минуло вже п'ять років після смерті співачки Жанни Фріске, і тут з'ясувалися нові подробиці відходу з життя улюблениці мільйонів. Стало відомо, що батьки співачки лікували її зовсім не від раку, а від вроків, які нібито побачила "ясновидиця".

Про приголомшливі дії батьків Фріске заявив колишній чоловік артистки Дмитро Шепелєв у своїй книзі "Жанна", пише "Покатим". Телеведучий розповів про "сліпу" віру батьків Жанни шарлатанам: "Її батьки впевнені, у Жанни не рак зовсім: "Це вроки! І ще трохи барахлить щитівка, розбовтався шлунок", - зазначив телеведучий.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

Також Дмитро Шепелєв повідомив, що батько виконавиці неодноразово приводив до неї ворожок і чаклунів. Жанну лікували народними методами і намагалися відмовитися від медикаментів, призначених лікарями.

"Під час нашої відсутності батько Жанни не байдикував. Після мого повернення в кімнату, де лежала Жанна, ввели щуплу юну дівчину. Батько з порога забажав, щоб я вийшов. Впираюсь. "Вийди!" Я послухався. Після Жанна розповіла: "ясновидиця" розкладала пасьянс і ворожила на картах, пророкуючи майбутнє і долю. "І ще. Це не рак. Це пристріт. Жіноча заздрість! Нам сказали, що її фотографію підкинули в труну!" — відповідав батько Жанни. Ось у що, виявляється, вірить її сім'я. Жанні вистачило сил, щоб відшити ворожку і виставити її разом з батьком", - написав Шепелєв в своїй книзі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дмитро Шепелєв, фото: instagram.com/dmitryshepelev/
Дмитро Шепелєв, фото: instagram.com/dmitryshepelev/

Конфлікт Шепелєва з батьками Жанни почався зокрема й через відмінності у поглядах на лікування: Дмитро наполягав на госпіталізації, а Володимир і Ольга на нестандартному зціленні. Батьки Фріске звинувачували телеведучого в тому, що він бажає смерті своїй дружині.

"Сім'я Жанни близька до того, щоб зупинити ін'єкції. "Її вбиває не пухлина, її вбивають ліки", — впевнені вони. Я закривав очі, тільки б не чути, не бачити, не знати нічого про те, що витворяють з Жанною, і молився про одне: щоб вона нічого не відчувала і нічого не розуміла. Душила злість від безпорадності, від неможливості захистити свою дівчинку від брудної метушні. Але на жаль. Більше я нічого не міг зробити. Залишалося тільки чекати", - написав Шепелєв.

Однак, не можна стверджувати нічого напевне. Немає доказів того, що слова Дмитра правдиві, а батькам Жанни було абсолютно байдуже на життя доньки. Володимир і Ольга Фріске свою провину заперечують, а винуватцем усіх проблем вважають саме Дмитра. Проте, що сталося на насправді знають лише сам Шепелєв і сім'я Жанни.

Жанна Фріске, фото з вільних джерел
Жанна Фріске, фото з вільних джерел

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шепелєв привів сина на телешоу і всі "побачили" Жанну Фріске - "В студії ахнули"

Як повідомляв портал "Знай.uа", без них Тіни Кароль не було б: улюблениця Балана записала чуттєве зізнання

Також Знай.uа" писав, родичі Ротару гарують у полях, поки "Хуторянка" співає? Син зірки показав ексклюзивні кадри