Учасниця реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) розповіла, що у стосунках у неї були й ревнощі, і контроль.

Владу Роговенко складно назвати закритою людиною. Вона щедро ділиться подробицями свого особистого життя. Зараз у дівчини все добре, у неї серйозні стосунки з хлопцем і разом вони чекають на дитину. А колись її особисте життя було виснажливим.

Влада Роговенко, фото з особистого архіву
Влада Роговенко, фото з особистого архіву

"Тема ревнощів і контролю у стосунках – близька для мене, – розповідає дівчина. – За закритими дверима чужих квартир іноді відбуваються такі драми, що бразильські серіали і мильні опери відпочивають. Я й сама була 5 років в таких стосунках. Для мене ревнощі не стоять близько до кохання. Постійні їхні спалахи перетворюють стосунки в низку страждань і недовіри один до одного".

Влада Роговенко, фото з особистого архіву
Влада Роговенко, фото з особистого архіву

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Влада поділилася секретом, як побороти почуття, що руйнують все.

"Ревнує завжди той, хто переконаний, що він недостатньо хороший, красивий, розумний, що його не можна любити і прийняти таким, який він є, – каже Влада. – Тому він бере під контроль життя партнера. Насправді, ваш партнер може зраджувати або не зраджувати вас, фліртувати або не фліртувати з кимось іншим — все це нічого не каже про вас! Ви як і раніше залишаєтеся хорошою, цінною і цікавою людиною. Тому зміцнюйте інші точки опори: займайтеся тим, що вам цікаво, вкладайте час в роботу і освіту, шукайте власні інтереси і таланти, спілкуйтеся з друзями. Не крутіться тільки навколо стосунків!".

Влада Роговенко, фото з особистого архіву
Влада Роговенко, фото з особистого архіву

Рік тому у Влади були проблеми в коханні. Зухвала поведінка дівчини відлякувала хороших хлопців. Вона зізнається, що участь в реаліті "Від пацанки до панянки" кардинально змінила її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна учасниця "Від пацанки до панянки" розкрила ім'я майбутньої дитини.

Як повідомляв Знай. ua, ще одна учасниця реаліті округлилася після проекту.

Також Знай. ua писав, що експерт "Топ-модель по-українськи" Плакидюк визначилася з ім'ям майбутньої дитини.