Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів в тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовий. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, в цей раз він показав фанатам незвичайне Селфі з відпочинку в США, і це при тому, що його дружина Настя Каменських зараз активно постить фото з Туреччини.

На новому знімку, який Потап зробив сам, видно, що він пливе на яхті по океану, поруч з ним майорить на вітрі американський прапор. На прогулянку Олексій вийшов в легкій блакитній сорочці, а на його очах стильні дзеркальні окуляри, в яких відображається рука з телефоном. У підписі до кадру Потапенко написав: "Surfing #usa Beach Boys!". Фоловерів не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації. Багато відзначили, як Олексій схожий на відомого голлівудського актора Брюса Вілліса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.