У четвер, 30 липня розглядалося питання про продовження домашнього арешту акторові Михайлу Єфремову. Пройшли закриті слухання у справі про смертельну ДТП. В ході засідання суддя відхилила клопотання дружини загиблого Ірини Стерхової про визнання її потерпілою.

Жінка на судовому засіданні була відсутня, так як помічник судді попереджав її про те, що офіційне прохання буде розглянуто в інший день під час відкритого процесу.

За словами Ірини Стерхової: "До мене підійшов, як я зрозуміла, помічник судді. У присутності журналістів мені пояснили, що клопотання про визнання мене потерпілою стануть розглядати на відкритому засіданні. Зараз мені дзвонить старший син загиблого і повідомляє, що клопотання розглянули, суддя відмовила визнати мене потерпілою з тієї причини, що я не прийшла на засідання і надала копію документів, а не оригінал".

Ірина Стерхова, скріншот: Youtube
Ірина Стерхова, скріншот: Youtube

Вона відчуває себе ображеною, так як її обдурили і задається питанням, можливо її і зовсім навмисно ввели в оману. Вона разом з адвокатом мають намір подавати скаргу на дію судді та її помічника.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я не можу зрозуміти, що у нас за правосуддя таке, якщо без мого відома суддя береться розглядати клопотання.", - каже цивільна дружина загиблого.

Клопотання Стерхової не повинні були розглядати 30 липня, так як вона з адвокатом не є учасниками процесу і допустити на закрите засіданні їх не можна.

Нагадаємо, самотній пікетник назвав винних у смертельній ДТП з Єфремовим.

Як повідомляв "Знай.ua", мільйонні заробітки Єфремова розсекретили в мережі.

Знай.ua писав, що Єфремов відмовився визнавати провину за фатальну ДТП.