Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь в конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайний знімок, на якому з'явилася в сміливому образі.

На новому фото Міла відображена на відпочинку, вона стоїть по щиколотки у воді. На пляж красуня прийшла в сексуальному крихітному бікіні, яке ледь утримує її пишні принади. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж. Модель коштує боком до камери, вона повернула голову і кокетливо дивиться в об'єктив. У підписі до кадру Кузнєцова написала: "Link in bio, new photo shoot". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".