Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі спекотне чорно-біле фото своїх розваг на відпочинку.

Як видно, Настя відображена на яхт-прогулянці, вона стоїть посеред палуби в еротичній позі, витягнувшись усім тілом. Перед камерою зоряна красуня з'явилася в сексапільному білому купальнику, який красиво підкреслив ідеальну фігуру і рівний загар. Її пишні кучері розпущені і майорять на вітрі, а на обличчі немає макіяжу, вона млосно дивиться в об'єктив. У підписі до кадру Каменських написала: "Радість життя в цей момент". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.