Володимир Вдовіченков прославився на всю країну участю в бандитському міні-серіалі "Бригада". Цей серіал став культовим, і розкрив всі особливості бандитської романтики.

Одним з улюблених персонажів для підлітків і молодих людей бандитської епохи став "Філ", якого зіграв Володимир Вдовіченков Останнім часом про нього практично нічого не було чутно. Проте, користувачі Instagram стежать за його життям, і Вдовіченков активно веде свою сторінку.

Нещодавно Вдовіченков порадував своїх шанувальників новою фотографією з культовим режисером 90-х Олексієм Сидоровим. Саме він очолював знімальну групу на зйомках легендарної "Бригади". Сидоров і Вдовіченков на фото зображені зі скупими, чоловічими посмішками на обличчях. Вдовіченков вибрав для себе строгий костюм, а Сидоров зволів сорочку і джинси.

Також Вдовіченков анонсував новий фільм, де також панує Сидоров. "Актор і режисер фільму« Бригада ». Двадцять років по тому. Олексій Сидоров і Володимир Вдовіченков Знову знімаємо кіно.🎥 Блін, я щасливий! ", Написав артист. Однак поки ніяких подробиць нового фільму Вдовіченков поки не розкрив. Тому фанатам залишається чекати новин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Саші Білого з "Бригади" поговорила із загиблим сином.

Як повідомляв Знай.uа, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Знай.uа писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.