Дружина українського репера Енді Картрайта (Олександр Юшко) Марина Кохан визнала свою провину у вбивстві музиканта. Про це повідомляє Telegram-канал Perepichka News.

Енді Картрайт, фото: Соцмережі
Енді Картрайт, фото: Соцмережі

Так, за даними каналу, версія Марини про те, що вона не хотіла затьмарювати наркозалежністю пам'ять про чоловіка - фейк. Відзначається, що в крові, і в будинку репера наркотичних речовин не виявили.

Згідно з даними слідства, Марина вбила Картрайта в ході конфлікту, а потім розчленувала його, щоб приховати злочин. Спосіб вбивства слідчі ще не встановили, а тіло музиканта відправлено на експертизу. Також порушено кримінальну справу за статтею 105 КК РФ ("Вбивство"), за яким Кохан проходить підозрюваною.

Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі
Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто відзначити, що 30 липня стало відомо про смерть Картрайта. Тоді Кохан заявила, що її чоловік помер від передозування наркотиками. Щоб приховати "безславну смерть музиканта", вона розчленувала чоловіка, розклала останки по пакетам і хотіла приховати, але не придумала, що далі робити з пакетами, тому зв'язалася з адвокатом, який подзвонив копам. Потім вона детально описала, як намагалася позбутися тіла свого чоловіка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що з'явилися деталі розчленування дружиною репера Енді Картрайта.

Як повідомляв портал "Знай.uа", слідчий комітет назвав причину вбивства репера Енді Картрайта його дружиною.

Також "Знай.uа" писав, що українка, яку облили кислотою, змогла повернутися до нормального життя.