Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу захоплююче відверте фото, мабуть, з закулісся шоу "Танці з зірками", куди повернулася в новому сезоні. До слова, вже відомо, що танцювати Слава буде з відомим хореографом Дмитром Дікусаром.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Камінська позує в яскравому напівтемряві на тлі грає світломузики. На ній блискуче танцювальне плаття з приголомшуючим декольте, під яким немає білизни, і яке красиво підкреслює всю красу фігури. Волосся зірки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж, вона томно дивиться в камеру. У підписі до кадру Слава загадково написала: "З чистого аркуша. @ Tanci1plus1 @ 1plus1_ua. MUAH: @rymakova & @tvelinalena. Style: @olgaslon". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.