З'явилася інформація, що на вечірці з нагоди дня народження соліста гурту "Іванушки International" Андрія Григор'єва-Апполонова була присутня дуже важлива гостя. Виявляється, що вона заразилася на коронавірусну інфекцією.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації в мережі Instagram концертного директора Уляни Банани. Дівчина опублікувала фотографію результатів ПЛР-тесту на коронавірус.

Публікація Уляни Банани, скріншот: Instagram
Публікація Уляни Банани, скріншот: Instagram

"Первинно позитивний, проводиться повторне дослідження", - повідомила Уляна.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях під останнім постом концертного директора деякі підписники поцікавилися, чи захворіла вона на COVID-19 після дня народження Григор'єва-Апполонова.

"Ніхто не скаже, де і коли точно заразилася", — відповіла Банана.

Також про це пише Telegram-канал "Тільки нікому": "У зірковій тусовці може початися бум заражень на коронавірус. Концертний директор багатьох артистів Уляна Банана отримала позитивний тест на Covid-19. А лише тиждень тому вона гуляла на ювілеї Рудого "Іванушки", де були всі: від Ольги Бузової до Ірини Хакамади. Можливо друга хвиля почнеться раніше, ніж передбачали".

Також варто нагадати нашим читачам, що в середу, 26 липня, Григор'єву-Апполонову виповнилося 50 років. У зв'язку з цим він провів масштабний захід, на якому були присутні близько 350 зірок російського шоу-бізнесу, зокрема, співачки Ольга Бузова і Саша Савельєва, акторки Наталія Рудова і Настя Самбурська, музикант Андрій Макаревич та інші. Відомо, що організація одного банкету обійшлася солістові гурту "Иванушки International" в 3,5 мільйона рублів (1,3 млн грн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хлопці, видихайте - весняний призов-2020 завершено, КМДА підводить підсумки.

Як повідомляв Знай.uа у Криму охоронець пляжу з нагайкою напав на жінку — начальство вигороджує хама.

Знай.uа писав, потусуватися не вийде: влада продовжили карантин і відняли нічне життя цілої країни, молодь в паніці.