12-річна Варвара, донька відомого комедіанта і актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового, вже встигла "вирости". Вона веде свою сторінку в Instagram і час від часу публікує там особисті фотографії або знімки з фотосесій. Багато користувачів помітили, що дівчина явно виглядає старше свого віку через нанесений макіяж і вибір стильного "дорослого" одягу, як на одній з останніх публікацій.

Там вона постає в стильному літньому платті пісочного кольору і білих босоніжках, волосся розпущене. У коментарях користувачі небагатослівні. "Валчіца вийшла на полювання" - пише один з них. Решта ж відправляють смайлики, показуючи своє позитивне ставлення до такого образу.

Варвара Кошова, фото: Instagram
Варвара Кошова, фото: Instagram

Варвара Кошова народилася 15 січня 2008, вона є старшою з двох дочок Євгенія. Другій дочці Серафимі у вересні виповниться 6 років. Крім своєї публічної діяльності, Кошовий виступає в ролі турботливого сім'янина і бере участь у вихованні дітей.

Варвара в 2016 році брала участь у передачі "Розсміши коміка. Діти", де зуміла отримати 20 тисяч гривень. Також брала участь у двох сезонах "Голос. Діти" і в 2018 році в гумористичному шоу "Ліга Сміху" спародіювала свого батька.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, "Немає нічого страшнішого, ніж втратити дитину": Мілла Йовович неспроста поділилася фотографією з дочкою.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Полякової так розважалася з бойфрендом, що зламала палець.

Знай.uа писав про відсутність наркотиків, лише конфлікт: дружина Енді Картрайта зізналася у вбивстві репера.