Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала забавне фото, де романтично позувала зі своїм молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за красуню на 9 років. Так, 23 липня бойфренд зробив артистці пропозицію руки і серця на яхті в Маямі, США, а вже 1 серпня парочка показала свої жартівливі "весільні" знімки, позуючи на фотофоні і примірявши образи нареченого і нареченої.

Це могли б бути ми ... і це ми 😝 Термінові новини і мої найкращі весільні фотографії 😭😭😭 Напишіть в коментах побажання молодятам і вас наздожене щастя і нікуди не відпустить 🤗🤗🤗

Фоловери залишилися в захваті: "Взаєморозуміння один одного на 100 років !!! Поваги і любові !!! 😍😍❗️❗️", "Які гарні лапочки 😍😍😍. Щастя вам. Величезної любові вам💐💐💐. Рада за вас." , "Совет да любовь! 🙏🙏🙏 так раніше говорили", "Пройти по життю разом і до кінця, рука в руці і з блиском і ніжністю в очах, як зараз!", "Я так рада за вашу пару, ви такі щасливі ❤️💓💓💓 ще більшого щастя і любові нескінченної ❤️❤️❤️ "," Будьте щасливі 😊😊😊❤️ "," любові нескінченної ❤️, щастя💫, взаєморозуміння 👩❤️💋👨, доверія🎉❗️Гірко ❗️ ".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.