Після болісного розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу українська співачка Ані Лорак недовго перебувала на самоті.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно в соціальних мережах заговорили про роман 41-річної красуні з молодим продюсером лейблу Тіматі Єгором Глібом. Спочатку пара приховувала стосунки, а потім почала публікувати загальні фотографії в Instagram.

Також поповзли чутки про те, що 27-річний продюсер, у якого залишився син в Україні, зробив Ані Лорак пропозицію. Причиною стала нова фотографія співачки на її сторінці в соцмережі. У кадрі Кароліна позувала з обручкою на безіменному пальці.

"Прагнемо вгору", - лаконічно підписала кадр виконавиця.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Що за обручка на безіменному пальці? Заміж вийшла?", "Давай фото з Єгором, ми дуже чекаємо", "Фото з Єгором, будь ласка!", "Кароліночка, дивилася сьогодні ваші виступи. Нічого не пропустила за всі свята. Подивилася Незвичайний вогник. Ви прекрасні! І образ просто приголомшливий! Гарного вам відпочинку!" - відзначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак піддалася ностальгії, тусовки з Міком Джаггером і Лондон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак вирвалася з Росії, незважаючи на карантин.

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак випадково показала нову зовнішність Ігоря Крутого.