Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна встановила власний рекорд і розкрила українцям ліки від всіх проблем. У своєму Instagram Марія виклала допис і фото з сином під час прогулянки на Пейзажній алеї у Києві.

Читайте Знай в Google News!

А у підписі до публікації розповіла про свої враження від поїздок за кордон. І назвала їх головною панацеєю від всього.

"По - моєму, у мене новий рекорд по #невильоту з Києва - цілих півроку🤯 Знаю, зараз знайдеться багато коментаторів в стилі «а хтось і все життя не вилітав»... Ну, сорі, це моє життя і мої задоволення. А подорожі - це мої ліки від УСЬОГО! На мене навіть запах аеропорту діє як укол дофаміну 😂", - написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Полетіти Єфросиніна з рідними поки не може нікуди з причин всім відомим, так що прийняли кілька місяців тому з чоловіком жорстке рішення - гуляти по кілька годин кожен вечір, у що б то не стало! Весь центр Києва виходили вже вздовж і впоперек.

"Поофігівали від кількості нових кафе та бістро, поностальгували по купі закритих місць нашої бурхливої п'яної юності😴 Міст з Подолу до Маріїнки можемо порахувати в кроках, і хочемо нових маршрутів🙏🏻🙏🏻 Порадьте, хто де намотує кілометри, кияни! Тільки щоб з задоволенням для очей🙌🏻", - підсумувала Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.