Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва розповіла, що їхнього онкохворого сина Павла перевезли в хоспіс. Про це Созаєва написала на своїй особистій сторінці у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Вже довгий час син відомого українського співака Віктора Павліка бореться з онкологічним захворюванням. Павло переніс всі можливі види лікування, але хвороба прогресує, і він прийняв рішення відмовитися від хімієтерапії та інших процедур. Лариса Созаєва розмірковує у своєму новому пості про те, чи потрібно говорити з дітьми про життя і смерть.

Скріншот: Лора Созаева / Facebook
Скріншот: Лора Созаева / Facebook

"Чи потрібно говорити з дітьми про смерть? Потрібно! Я не психолог... Влітку 2018 року вступила в університет на факультет психології, щоб мати другу вищу освіту і можливість змінити напрямок в життя після розлучення з чоловіком... Почалася сесія ... я дізналася, що у сина онкологія і можливості продовжити навчання не було. Час тепер разом ми повинні були проводити багато... і стали говорити про найважливіше - про життя і смерть. Що мрії можуть збуватися. Що одним щастить, іншим ні. Що він може одужати, а може і померти. Що мати похмурі думки не варіант. Що сподіватися і вірити потрібно. Що є рай і пекло і від нас залежить, де ми проведемо вічність.", - написала Созаєва. Лариса Созаєва

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Авторка поста також розмірковує про, що одні вмирають, а інші животіють, що в одних збуваються мрії, а в інших вони залишаються лише мріями. Лариса Созаєва зазначила, що з Павлом вона говорила про похмурі думки і про те, що вони не призводять до хорошого результату. На її думку попадання в рай чи пекло залежить тільки від нас самих.

"Я вчила сина приймати зі стійкістю будь-яку звістку, особливо погану, як солдат йде на війну, адже він не знає чи повернеться живим з поля бою. Так саркома виявилася цим полем...У мене є книга з назвою "Розум - поле битви" - саме від розуму залежить, де, в якому місці ми опиняємося - у поразці або виграші. Мені довелося стати генералом в спідниці і своєю стійкістю показати синові, що з такою мамою бути слабким я йому не дозволю. У нас вийшов чудовий тандем! Ми в хоспісі. Битва триває!", - написала вона. Лариса Созаєва

Нужно ли говорить с детьми о смерти? Нужно! Я не психолог... летом 2018 года поступила в университет на факультет...

Geplaatst door Лора Созаева op Maandag 27 juli 2020

У коментарях під постом люди активно підтримують Ларису Созаєву та її сина, бажаючи йому швидкого одужання. Згадали і батька онкохворого хлопця співака Віктора Павліка: "Ну як, як ???? Як можна було піти від такої красивої і неймовірної дівчини і від такого сина незрівнянного?????!!".

Не забарилась і відповідь від інших підписників: "Тому що боягуз.", "Мудак тому-що".

Коментарі: Лора Созаева / Facebook
Коментарі: Лора Созаева / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павліка розповіла гірку правду про його залежність: "Наступного разу не врятують".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки.

Також портал Знай.uа писав, що молодший син Віктора Павліка Павло продовжить боротьбу з раком, не дивлячись на відмову від хіміотерапії. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.