Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат у соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цього разу не став винятком - Кайлі виклала в мережу спекотне фото, яке є сторінкою модного журналу Vogue.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі з'явилася перед камерою в спокусливій образі, вона еротично вигнула спинку над скляним столом. Для фотосесії модель одягла сексуальне латексне плаття насиченого червоного відтінку, яке красиво обтягло її соковиті форми. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, на її обличчі яскравий макіяж, а на руці у неї масивне прикраса. У підписі до кадру Дженнер написала: "@voguehongkong". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.