З'ясувалося, з ким насправді відпочиває король російської естради Філіп Кіркоров. Зараз виконавець разом з донькою Аллою-Вікторією і сином Мартіном, а також Тіматі та його донькою Алісою знаходиться на грецькому острові Крит. Також з ним опинився невідомий чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Так, на відпочинку в Греції з Кіркоровим знаходиться модель, режисер театру і актор Костянтин Каминін. Причому він раніше поділився фотографією в Instagram з аеропорту з Тіматі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тепер в його Instagram можна помітити досить відверті знімки з готелю в Греції. Причому деякі з фото явно робив не він сам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, компанію Філіпу Кіркорову на Криті склала його подруга Ані Лорак, яка нещодавно також прибула на грецький острів для відпочинку. Співачка після розлучення з чоловіком Мурат Налчаджиоглу на початку минулого року подорожує по світу зі своєю 9-річною донькою Софією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак вирвалася з Росії, незважаючи на карантин.

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак випадково показала нову зовнішність Ігоря Крутого.