Відомий російський актор, зірка серіалу "Мажор" Павло Прилучний, за чутками, перетворив свій "любовний трикутник" з Агатою Муценієце і Мирославою Карпович на "любовний квадрат". У пастку велелюбного актора потрапила ще і Юлія Франц, зірка серіалу "Універ".

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Тільки нікому..."

Юлія Франц, скріншот: Instagram
Юлія Франц, скріншот: Instagram

"За чутками, Павло Прилучний почав зраджувати Агаті Муценієце ще 1,5 року тому. І відразу з двома акторками! З відомої Мирославою Карпович і одночасно з Юлією Франц. З останньої Прилучний тоді знімався у фільмі "Тінь зірки". Кажуть, інтрижку Юля швидко перервала, дізнавшись, що є аж четвертою у цьому любовному багатокутнику. Нібито Павло тоді вимолив у Агати прощення за зраду дорогим подарунком — автомобілем Range Rover, на якому тепер, за інформацією інсайдерів, катається Карпович, яка всіх вижила. Чуємо, список підкорених Прилучним акторок буде тільки поповнюватися.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що зірка телевізійного серіалу "Мажор" Павло Прилучний останнім часом привертає значну увагу ЗМІ. Причиною цього став гучний розрив з дружиною Агатою Муценієце — пару вважали однією з найкрасивіших в російському шоу-бізнесі.

Зараз актор вже розлучився і зустрічається з іншою відомою телезіркою Мирославою Карпович, яка зіграла старшу дівчину в сім'ї в серіалі "Татусеві дочки". Проте громадськість не залишає Прилучного в спокої і вимагає відновити сім'ю, що викликає у чоловіка досить гнівну реакцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий обранець зірки "Татусевих дочок" влаштував перепалку через колишню: розмір однаковий?

Як повідомляв Знай.uа "Спати з тим, кого не любиш, - чому 2020-й рік став гучним на зіркові розлучення.

Знай.uа писав, старшенька з "Татусевих дочок" попалася в мережі одіозного актора - спав п'яний в чужому авто і бив колишню.