Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, зроблене для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok. Так, протягом 6 місяців артистка в різних образах і геопозиціях поверталася головою на камеру під культову пісню Eurythmics "Sweet dreams", щоб показати не тільки зміну погоди і локацій, але і те, наскільки різною може бути красуня.

Sweet dreams ✨ Video that lasts 6 month ☺️🗓 (Відео тривало 6 місяців)

Фолловери не пройшли повз: "У мене голова закрутилася!", "У мене голова закрутилася", "Ваууууу😍", "Красуня моя❤️", "Дуже крута ідея❤️", "Прикольно 👍", "Ааа круто ❤️❤️❤️", "У мене аж очі закрутилася 🤪😂❤️", "Красуня", "Не погано😘😍", "Залипательно😊", "Баба 🔥🔥🔥", "Ви найчарівніша жінка 😍❤️🌹".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила пікантне селфі, засмагаючи під спекотним літнім сонечком в бікіні чорного кольору з бахромою, демонструючи не тільки розкішну фігуру, але й обличчя без краплі макіяжу, грайливо знімаючи сонцезахисні окуляри. Так, артистка позувала на тлі блакитного моря, найімовірніше, тільки вийшовши з води.

При цьому Настя вирішила розповісти, яке почуття вважає найважливішим для кожного, заговоривши про любов не тільки до Потапа, але і рідних, улюбленої справи, і всього, що відбувається в житті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.