Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила стильну серію кадрів, рекламуючи власний шоу-рум, де зібрала дизайнерський одяг корейських брендів. Так, артистка позувала на баскетбольному майданчику в ніжному вбранні молочного кольору, що складається з шорт-оверсайз і топа з довгим рукавом, а грайливий образ доповнила масивними білими черевиками, кепкою і срібними сережками у вигляді хрестиків.

Здається у мене новий улюблений ледачий костюм 🤍

Фолловери почали засипати Надю компліментами: "Так багато прекрасних фотографій🙌🏼 🦋 прекрасний макіяж, прекрасний костюм і прекрасна людина, яка дуже надихає🥺❤️", "Сама ❤️", "Клас я теж такий хочу 😍🤪", "Костюм кайф😍😍😍😍❤️", "Як завжди неповторна♥♥♥😻", "Костюм любов просто😍", "Оааооааооааооа, скільки класних фоток !!!!!😍", "Довгий рукав влітку?Ну ти мати даєш😄", "Чикуля 🔥🔥🔥❤️❤️❤️😍😍😍", "Вай як красиииво😍😍🔥".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Надя Дорофєєва запросила в гості зірку серіалу "Школа", 22-річну Єлизавету Василенко, де обидві дівчини влаштували яскраву фотосесію.

Так, спочатку артистки позували в стильних вбраннях коло білосніжної стіни, а потім перемістилися на кухню, де Ліза поділилася з Надею незвичайним талантом - акторка може точнісінько копіювати "мекання" кози. Судячи з реакції Наді, красуня явно не очікувала такого повороту і голосно розсміялася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.