Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років була солісткою в гурті "Время и Стекло", часто ділиться яскравими фото в своєму Instagram.

В цей раз зіркова красуня прокоментувала чутки про свою вагітність і пояснила, чи хоче в декрет в ефірі каналу "Україна".

Читайте Знай Google News!

Нові знімки Дорофєєвої із Дантесом біля басейну викликали у фолловерів масу питань про животик Наді, вона була одягнена у стильне бікіні з принтом, яке прекрасно сиділо на її стрункій фігурі, та солом'яний капелюх. Однак дехто запідозрив зіркову красуню у вагітності.

Дорофєєва, фото Instagram
Дорофєєва, фото Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дорофєєва, фото Instagram
Дорофєєва, фото Instagram

Журналісти програми "Зірковий шлях" поцікавилися у Дорофеєвої, чи хоче вона дійсно відпочити від роботи і піти в декрет. Як з'ясувалося, артистка просто хоче відпочити, але малюка поки не очікує.

"Надя дійсно хоче відпочити. Але це абсолютно не пов'язано з цим, - переконує Надя Дорофєєва в ефірі каналу "Україна" і додає, що плоский живіт - тому підтвердження. - І у мене з'явився легенький прессік".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.