Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан, якого давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль, продовжує зачаровувати прихильниць.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу молдавський мачо опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram загадковий пост, в якому натякнув на можливу далеку поїздку або нову поставлену мету в житті. На фотографії Дан Балан позує сидячи просто посеред дороги, схрестивши ноги та задумливо дивлячись кудись убік.

"Шлях обрано... мандрівник повинен рухатися далі...", - інтригуюче підписав знімок виконавець.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"А що за котик до нас повернувся😍", "Дан, ми сумуємо🤧❤️❤️❤️", "Ідеальний чоловік☺️", "Ми сумували ❤️", "Куди це ми зібралися? 🤔 ", "Любов❤️", " Опа, з'явився😂❤️", "Данчик, А куди ти рухаєшся? Ми тебе на радарах бачити хоч будемо? Або ти вибрав іншу галактику?❤ ️😂",- написали коментатори під постом артиста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олексій Потапенко (Потап) побував в гостях у Маші Єфросиніної в її шоу На платформі YouTube, де поділився своїми думками з приводу роману Дана Балана і Тіни Кароль.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан залишився без Тіни Кароль і вже "стріляє оченятами": "Тобі треба уявити".

Також портал Знай.uа писав, що на зйомках нової фотосесії Дан Балан вибрав образ відв'язного хулігана і втомленого романтика.