Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів в бікіні чорного кольору, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Юрієм Горбуновим і їх маленьким сином Іваном. Так, парочка вирішила насолодитися прозорою водою і яскравим сонечком в одному з готелів Текірова, Туреччина, а сама красуня додала іскри в ледачий сімейний відпочинок, зайнявшись екстримом і засвітивши струнку фігуру.

Катя спробувала відносно новий вид водних розваг-сапсерфінг (Stand Up Paddle/SUP/серфінг з веслом). Його суть полягає в тому, щоб гребти по хвилях, як і в звичайному серфінгу, однак замість рук використовувати весло. Це дозволяє насолоджуватися сапом в ясну погоду без вітру або хвиль, в будь-якому місці, а гребти можна навіть проти течії. Ну і звичайно, на такій дошці простіше навчиться тримати рівновагу.

на зустріч пригодам 😇

Фоловери залишилися в захваті: "Гарний ракурс, який розкриває чарівну фігуру!!!! Катю, ви дотримуйтесь якоїсь певної дієти? Чи постійний спорт?", "Ох які Ви класні💖", "Дуже Гарно", "Краса😻😌", "Як вам личить цей вид спорту ✨", "SUP - це космос! Обожнюю!", "😍 😍 😍 😍Як круто👏".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше