Катерина Кухар-відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями і новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію кадрів, відправившись з чоловіком Олександром Стояновим в один з популярних столичних закладів. Так, кохані позували на терасі з видом на київське метро, а сама красуня приміряла довгу білосніжну сукню, доповнивши жіночний образ ніжним вечірнім макіяжем. Артистка зізналася, що у парочки виникла суперечка через найкрасивіший кадр, тому попросила розсудити їх і вибрати кращий.

найкраща косметика-це любов!🤍 ... І люблячий чоловік!😉 ⠀ А з приводу фото у нас з @stoianov_aleksandr 😈 виникла суперечка: перше чи друге? Я за перше! А він відповідно......))) 1 or 2? Чия правда, розсудите?!

Фолловери не пройшли повз: "Ідеальна пара! 😍 😍 ", "👍 👍 👍Шикарні😘"," обидва фото, ви - чудова пара💖"," яке шикарне плаття🌼 👍 🔥", " неможливо вібрати...на обох фото - ви про супер😍 😍 😍 😍 😍", " Не можу вибрати, обидва хороші)".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Катерина Кухар" підпалила " мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.